Joikuspot ja mobiililaajakaista

Tänään napsahti Elisan puhelinlasku postiluukusta ja kylmä rinki jonkun ympärillä availin sitä. Syynä oli, että tuossa kuukausi sitten sain käyttöön Nokian E70:sen ja sen kanssa on tullut nyt kikkailtua (=käytettyä 3G yhteyttä.) ja nyt sitten paljastui karu totuus Elisan datahinnoittelusta. Jep, se on >4€/Mt.

Joten pienen silmäyksen jälkeen otin puhelimen käteen ja tilasin Mobiililaajakaistan 384kb:n nopeudella hintaan 9,90€/kk. Nyt ei enää pitäisi laskujen yllättää (ennestään puhepaketti).

Sitten vielä joskus törmäsin ohjelmaan nimeltä JoikuSpot, jolla pystyy tekemään 3g-puhelimesta langattoman ”lähettimen” – helposti. Joten ei muuta kuin asennus puhelimeen ja säädöt kohdalleen niin homma näytti pelittävän erittäin helposti. Suosittelen. Ensimmäinen ”fiksu” käyttötarkoitushan tälle tulee mieleen, että nyt voi napata läppärin töihin mukaan ja surffailla siellä iltasella.

2 thoughts on “Joikuspot ja mobiililaajakaista

  1. Kalle

    Onko meillä tässä ensimmäinen tyytyväinen mobiililaajakaistan käyttäjä?

    Itselläni on kohtuullisen huonoja kokemuksia noista puhelinten WLAN:sta. Tai lähinnä siitä, että kuinka ne toimivat huonosti salattujen yhteyksien kanssa. Tässä toimitaan tietenkin päinvastoin.

    Toivottavasti olet tyytyväinen käyttäjä vielä kuukauden kahden päästä 🙂

  2. Tomi Artikkelin kirjoittaja

    Editti voi heilua hyvinkin helposti :D. Mutta ainakin äsken näytti pelittävän. Tosin kotona on kyllä ihan ADSL, joten ei tuo nyt niiiiin aktiiviseen käyttöön tule 🙂

Kommentointi on suljettu.