Google Chrome

Kuten kaikki varmaan jo tietävät niin Google Chrome on nähnyt päivänvalon. Testituloksia tulossa, ehkä jopa jossain vaiheessa. Yhden kerran saanut koko koneen jo jumiin…ei paha =) ja paljon puhuttu ”sandbox” ominaisuus: Jokainen käyttämäsi välilehti toimii selaimessa itsenäisesti, joten jos yksi sovellus kaatuu, se ei vie muita mukanaan ei ainakaan tuossa tapauksessa auttanut pätkääkään.

EDIT: Lisäksi kannattaa lukea tämä Digitoday uutinen: Google selain vie oikeutesi

EDITEDIT: Digitoday: Chrome antaa oikeudes takaisin

Tiedä sitten kuinka pahasti tuo jo säikäytti kuluttajia.

5 thoughts on “Google Chrome

 1. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Jotenkin pistää silmään tuo Googlen slougan ”Don’t be evil”.
  Vähän jo pienet hälytyskellot soivat…

 2. Kalle

  Katos se tarkoittaa muita ei Googlea. Eihän siitä mitään tulisi, jos kaikki olisivat paholaisia 🙂 Se rooli täytyy jättää harvoille ja valituille kuten Googlelle ja ehkä Mikkisoftalle tms. Reilu peli

 3. borg

  Pikkuhiljaa alkaa epäilyttää Googlen lonkeroiden leviäminen joka paikkaan. Kuinkahan paljon lienevät amerikkalaiset tiedusteluorganisaatiot soluttautuneet Googlen mekanismeihin? Tuleeko Googlesta kaikkialle näkevä Ison Veljen silmä?

 4. Tomi Artikkelin kirjoittaja

  Aivan. Tälläkin hetkellä Googlen kautta kirtää jo monen ihmisen meilit/kalenterit/hakusanat ja -tulokset + monet muut asiat joita yhdistämällä saa jo aika kattavaa seurantaa aikaiseksi.

  Mutta tässä on se harmittava puoli, että Google yleensä osaa tehdä tuotteensa hyvin. Esimerkkinä Gmail, joka tarjoaa todella paljon tallennustilaa ja toimivan käyttöliittymän ilman häiritseviä mainoksia.
  Chromekin tuntui kevyimmältä selaimelta joka tällä hetkellä on saatavana…

Kommentointi on suljettu.