Vedonlyöntiä tarjolla

Jatketaan koneuutisilla. Kolmas ja viimeinen kovalevy hajosi, joten pakkasin koneen pakettiin ja hävitin sen. Nyt olisi vedonlyönnin paikka siitä kuinka kauan pystyn/pystymme elämään ilman konetta. Itse veikkaisisin hieman yli kuukautta, mutta tiedä siitä kuinka käy, kun pääsee oikein vauhtiin. Kuka osuu oikeaan? Tarjoan onnelliselle voittajalle home made kahvit meidän kotikahvilassamme.
PS: Katselin eilen mainoksia läppäreistä ja ajattelin, että luonto ei anna periksi ostamaan Windows konetta (kaikki täytyy tehdä vaikeimman kautta), joten kone katsotaan ostetuksi, kun pikku mäkki on laitettu tilaukseen. Koneettomuus alkoi 05.11.2007. Nyt on kaikki reunaehdot täytetty joten kisa voi alkaa…

Kallen veikkaus: 20.12.2007

7 thoughts on “Vedonlyöntiä tarjolla

 1. Tomi

  Riippuu, että saatko veronpalautuksia:
  Jos saat, niin kone lähtee tilaukseen 7.12.2007
  Jos et saa, niin: 29.12.2007

 2. Make

  Niin palautukset maksetaan 4. pv, mutta applestoressa pitää maksaa visalla niin 6. pv on eka että sitä voi käyttää. Toisaalta lauantai on hyvä päivä kuolata joten arvelen että tilaus lähtee 8.12.

  Toisaalta et sä kestä siihen asti joten oikea päivä on 1.12.

 3. Kalle Artikkelin kirjoittaja

  Doh… Näyttää siltä, että Tomi voitti vedonlyönnin. Nyt on 27.12 enkä ole laittanut konetta tilaukseen. Enkä laita… Nyt tuntuu siltä, että voisin tilata joko tammikuun tai helmikuun lopulla, mutta eihän sitä tiedä, kun on näinkin vauhtiin päästy…

  Tervetuloa kahville Tomi 😀

Kommentointi on suljettu.