Just A Test

Terve kaikille! Hommasin tunnukset tänne pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena. Onneksi tein päätöksen ajoissa, koska Tomin ylipuhumiseen meni noin kolmetoista vuotta. Syyttäkää häntä turhanpuhumisen lisääntymisestä – olen syytön. Tomin puolustukseksi sanottakoon, että olen valmis olemaan yhtä aktiivinen kuin muutkin pl. Tomi. Saapa nähdä mitä tänne irtoaa, mutta aika senkin näyttää. Ei ainakaan samanlaista (lue yhtä tylsää) tavaraa kuin Laamoihin, sillä se käy ja kukkuu työkiireiden lomassa. Kiitos ja kumarrus!

-Kalel The Afghan

3 thoughts on “Just A Test

  1. Make

    Tervetuloa vaan munkin puolesta. Jos haluat myös @31.217.192.158 sähköpostiosoitteen niin pistä mulle meiliä niin hoidetaan homma kondikseen. (marko@…)

  2. Dalai

    Käytän toistaiseksi tuota laamojen osoitetta, mutta jos joskus sen lopetan niin sitten voin vaihtaa tosimies-osoitteeseen

Kommentointi on suljettu.