voip tulloo

Erinäisiä sip voip skype msn whatever palveluja olen tässä testaillut helpottaakseni ulkomaille puhumista (kun nykyinen työnantaja ei päästä ulkomaanpuheluita työsuhdeluurista läpi ollenkaan…). Nyt törmäsin tälläiseen kuin MOBIVOX (juu rekisteröitykää kaikki tuon linkin kautta niin saan dollarin \o/ edestä puheaikaa). Homma toimii varsin simppelisti: soitat suomalaiseen lankanumeroon, näpyttelet haluamasi puhelinnumeron ja voila! Puhelu yhdistyy ja hinnat on aika kohtuulliset. Vastaanottaja näkee soittajan numerona sen numeron mistä oikeasti soitat. Ja skype-kontakteille saa soittaa ihan ilmaiseksi. Huonona puolena tuossa on se sama mikä kaikissa muissakin, eli puhelukrediitit pitää maksaa tilille etukäteen.

One thought on “voip tulloo

  1. piitti

    Joo ongelma sinänsä. Mun työnantaja ei anna käyttää voippia. Ainakaan virallisesti. Soittelen toki paljon työasioita ulkomaille, niin estoja ei ole. Lakkaa vaan langaton luuri markin ulkopuolella kuulumasta 🙂

Kommentointi on suljettu.