Vauhdin hurmaa

Päijät-Hämeen Puhelin PHP nopeuttaa laajakaistaverkkojaan Ericssonin toimittamalla verkkoteknologialla, joka mahdollistaa 100 megabitin sekuntinopeuden nykyisiä kuparilinjoja hyödyntäen. (via Digitoday.fi).

Vaikka nykyään henkilökohtaisesti protestoinkin koko php:tä. Vaihdoin nimittäin hetki sitten saunalahteen PHP:ltä (sai tuplasti nopeamman yhteyden samaan kk-hintaan), ja hommahan menee nykyään helposti kun uusi operaattori voi irtisanoa yhteyden suoraa edelliselta operaattorilta joten ei tule käyttökatkoksia. Noh, kaikki meni hyvin – yhteys vaihtui ilman katkoksia, mutta muutaman viikon kuluttua tuli 13e:n lasku PHP:ltä ”Vuokrajohdon irtikytkeminen”. Eli siis jouduin maksamaan siitä, että irtisanoin liittymän. Ei mene ihan mun oikeustajuun, mutta mitäpä muuta pieni asiakas voi tehdä kuin maksaa (ja varoittaa muita paskasta Firmasta…). Lisäksi laskun mukaan irtikytkeminen oli tapahtunut 5.2 ja silti tipahti täyden kuukauden lasku yhteydestä vielä kaiken lisäksi…

One thought on “Vauhdin hurmaa

  1. Dalai

    Samaa riisto sarjaa:
    DNA-kauppa yritti kaupata 512Mb:n MicroSD korttia 30 Eur. Se oli vielä tingitty hinta :D. Jäi kauppaan yllättäen. Vastaava kortti maksaa verkkokauppa.com:ssa 8.90Eur tinkimättä. Myyjä olisi saanut muistikortista enemmän katetta kuin itse puhelimesta. Näin meitä yritetään huijata aina kun on vain mahdollista…

    Itse puhelin oli halvin näillä main :D… Jostain ne rahat on asiakkailtakin otettava.

Kommentointi on suljettu.