Widsets

Olisiko tosimiehillä kiinnostusta mennä myös mobiililaitteisiin? Tutustumisen arvoinen palvelu on http://www.widsets.com. Itse ainakin olen koukussa ja käytän päivittäin.

4 thoughts on “Widsets

 1. Dalai

  Itse tutustuin softaan, kun se oli beta vaiheessa, mutta eipä ole tullut käytettyä. RSS-reader on mulle ihan tarpeeksi :D. Jokin siinä mättää, joten sitä ei tule käytettyä, en vain ole huomannut mikä.

 2. Tomi

  Nyt näemmä on itse tippunut ihan ulos noista mobiililaitteista. Pitää varmaan käydä päivittämässä vähän puhelinta. Tämä 3660 ei enää taida olla kuuminta hottia 😀

  Onko ehdotuksia puhelimeksi? Nokialainen se kyllä saa olla.

 3. Mika Artikkelin kirjoittaja

  Tämä on tietysti mutuun perustuva juttu, mutta widsetin käyttäjäkokemus on tosi hieno. RSS-feedit on saatu vihdoinkin visuaalisesti käytettävään muotoon. Aikaisemmin käytin ”kanavat”-sovellusta, mutta widsets tunkee saman tiedon taskuun ja tekee sen paljon henkilökohtaisemmin ja käytettävämmin. Tosin palvelu on vieläkin beta-asteella.

 4. Dalai

  Itse olen kans käyttänyt kanavat selainta ja olen todennut sen melkoisen rajoittuneeksi. WidSetissä huomasin sen huonouden (tai siis feedien tarjoajien pihiyden), että monet palvelut tarjoavat vain headerit eikä headerista pääse linkkiä pitkin itse juttuun toisin kuin RSS-readerin puolella samasta feedistä. Pelkkä otsikko ei paljoa lämmitä. Tai ehkä käytän vain niin harvinaisia palveluita, että niissä ei ole kiinnitetty huomiota palvelujen laatuun :D.

  Onhan se kivan näköinen ei voi kieltää ja on siinä ideaa. Hyvä aloitus ja ehkä sitä vielä parannetaan, jotta sen käytettävyys paranisi.

  Uudeksi Nokialaiseksi suosittelen hyvää, halpaa ja sellaista joka vastaa tarpeita. E50 on aika kehuttu, mutta siitä puuttuu kaikkea vaikka siinä on kaikkea eli riippuu tarpeista. Jos haluaa älypuhelimen niin kannattaa pysyä S60 3rd editionissa sillä kaikki uudet softat kehitetään sille.

Kommentointi on suljettu.