Uusi alkuaine

Mendelejevin jaksolliseen järjestelmään on lisätty uusi alkuaine. Tähän mennessä tutkijat ovat saaneet siitää selville seuraavaa:

Alkuaineen numero:115
Nimi: N A I N E N
Merkki: Nn
Löytäjä:Aatami
Atomipaino: Yleensä korkeintaan 80 kiloa, mutta tietyillä isotoopeilla vaihtelee jopa 40:stä 250 kiloon.
Esiintyminen: Runsaasti koko maailmassa.
Fyysiset ominaisuudet: Osaa kiehahtaa noin vain ja muuttua jäätävän kylmäksi aivan ilman syytä. Sulaa erityiskäsittelyssä. Väärä käsittely aiheuttaa happamuutta.
Lämpötilaherkkyys: Heikko, etenkin sisäelimissä.
Laajentuminen: Lisääntyy iän myötä. Pysähtyy riittävän fyysisen rasituksenalaisena.
Molekyylirakenne: Täydellinen: 90/60/90.
USA:ssa esiintyy myös alaspäin levenevää rakennetta 60/90/120 ja pohjoismaissa kapeampaa rakennetta50/50/50.
Kemialliset ominaisuudet: Muodostaa mielellään yhdisteitä kullan, hopean, platinan ja muiden jalometallien kanssa. Pystyy imeyttämään suuria määriä mitä tahansa kallista ainetta. Voi räjähtää äkkiä ja täysin varoittamatta. Ei ole vesiliukoinen, mutta kykenee liuottamaan alkoholia melko hyvin. Reaktioaika vaihtelee sekunnin murto-osasta vuorokauteen..
Käyttö: Kaunis koriste erityisesti urheiluautoissa. Hyvä puhdistuskyky. Mainio apu ikävystymisen yllättäessä sekä haluttaessa rentoutua.
Erityisominaisuudet: Muuttuu vihreäksi, jos asetetaan parempilaatuisen alkuaine-erän viereen.
Varoituksia: Hengenvaarallinen muiden kuin asiantuntijoiden käsissä. On uhkarohkeaa omistaa useampi kuin yksi kimpale, mutta on mahdollista hallita useampia kappaleita, kunhan niitä säilyttää eri paikoissa ja huolehtii siitä, etteivät ne kohtaa (suuri räjähdysvaara)!!!