Metsäpalot

Kannanpa minäkin sanaisen arkkuni (lyhyen tosi…) kekoon näistä Venäjän metsäpaloista..

Eli jos laitetaan asiat oikeaan mittasuhteeseen ja tsekataan vaikkapa tälläistä palokarttaa, niin minusta vähän tuntuu että Venäläisillä voi olla jotain muutakin miettittävää, kuin Viipurin 0,5cmX0,5cm:n alue. Lisäksi varmaan pitäisi lähteä töihin tuonne Etelä-Afrikkaan ja ottaa homma urakkapalkalla :-). Eihän se ole ihmekkään, että siellä ei ole mitään kun kaikki on palanut pois…

Ja kuva löytyi NASA:n Global Fire Maps sivuilta

2 thoughts on “Metsäpalot

  1. Teemu

    Ja miten liittyy Venäjän ilmatilaloukkaukset ja tämä sammutusavusta kieltäytyminen toisiinsa..

  2. Teea

    Kantsii lähteä sinne Etelä-Afrikkaan katsomaan, et EI siellä ole mitään metsäpaloja ollut…kyllä siellä ON niin paljon nähtävää ja koettavaa…toisaalta onhan siitä jo vuosi ku siellä oltiin, et onhan sinnekin voinut jo palot iskeä…Mut mennään tarkastamaan se viimeistään vuonna 2009 tai 2010.

Kommentointi on suljettu.