Työt siirtyi Intiaan

Työpaikka (saraware) sitten myytiin intialaiselle Wiprolle. Työt tai ainakin sen tulos siirtyi nyt sitten sananmukaisesti intiaan. En olisi kyllä koskaan uskonut että siirto tapahtu tällä lailla 🙂

Uusi omistaja on kohtuullisen suuri, n. 55000 ihmistä töissä 45 maassa, suomeenkin olisi tarkoitus rekrytoida muutaman seuraavan vuoden aikana lisää väkeä, että ei tässä välttämättä huonosti käy.

3 thoughts on “Työt siirtyi Intiaan

 1. Dalai

  Heh, meillä on ollut noita Wiprolaisia alihankkijoina ja ihan kelpo porukkaa ovat. Ainakin meitä kohtaan, mutta intialaiset ovat aina intialaisia :D…

 2. Petex

  Joo,
  Kyllä noita intialaisia pyörii kuulemma esimerkix tuola ruoholahdessa (päämaja) enemmänkin. Kyllä siinä vaara aina piilee… Tuppaa olla kauniit puheet tuollaisten yritysostojen yhteydessä ja joku aina rikastuu, mutta saattaapa olla, että valuu hommat pikkuhiljaa sinneppäin. Mulla on semmonen käsitys, että suomalainen työ kannattaa, mutta omistajat ahneudessaa myyvät. Mikäs siinä jos riittävän monta miljoonaa realisoituu, niin ei tarvi enää aamulla laittaa kelloa soimaan! Voi olla, että itekin miettis oman navan ja työllisyyden välillä. Toisaalta voihan tällaiset kaupat lisätäkin työllisyyttä täällä kotosuomessa kuten lupailtiin mediassa tässäkin yhteydessä.

 3. Teemu

  ..että muut elättävät sitte suomalaiset tulevaisuudessa. Kauniita puheita joo. Taitaa mennä nekin rahat pyhien sotien aseisiin. Tämä on henk. koht. mielipide niistä rättipäistä.

Kommentointi on suljettu.